NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tablete pentru elevii din comuna Vânători

Primăria Comunei Vânători a demarat un proiect care prevede acordarea de echipamente electronice pentru ca elevii și profesorii din școlile de pe raza comunei Vânători să își poată desfășura activitatea didactică online.  

Astfel, 340 de elevi vor primi tablete cu acces la internet, iar 35 de profesori laptopuri. De asemenea, sălile de clasă vor fi dotate cu 21 camere web, 9 proiectoare, 7 routere, 12 table interactive și 9 ecrane de proiecție.

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Contractul are o valoare totală de 829.200,57 de lei, dintre care 787.195,34 lei reprezintă finanțare nerambursabilă primită din Programul Operațional Competitivitate.

Finanțarea proiectului a fost obținută, iar Primăria Vânători a organizat licitația și urmează ca echipamentele să fie livrate elevilor, profesorilor și montate în sălile de clasă.

  
Advertisements

Related posts

5 km de drum modernizat grație investiției în parcul eolian de la Vânători. O firmă din Pașcani execută o bună parte din lucrare

Marius Parteni

Ședința Consiliului Local Răchiteni, 21 iulie (Video)

Redacția

Alocări din bugetul CJ Iași pentru finalizarea unor drumuri, din zona Tătăruși și Cozmești

Marius Parteni
Încarcă...