RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tablete pentru elevii din comuna Vânători

Primăria Comunei Vânători a demarat un proiect care prevede acordarea de echipamente electronice pentru ca elevii și profesorii din școlile de pe raza comunei Vânători să își poată desfășura activitatea didactică online.  

Astfel, 340 de elevi vor primi tablete cu acces la internet, iar 35 de profesori laptopuri. De asemenea, sălile de clasă vor fi dotate cu 21 camere web, 9 proiectoare, 7 routere, 12 table interactive și 9 ecrane de proiecție.

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Contractul are o valoare totală de 829.200,57 de lei, dintre care 787.195,34 lei reprezintă finanțare nerambursabilă primită din Programul Operațional Competitivitate.

Finanțarea proiectului a fost obținută, iar Primăria Vânători a organizat licitația și urmează ca echipamentele să fie livrate elevilor, profesorilor și montate în sălile de clasă.

  

Related posts

Comunele Todirești și Mogoșești-Siret vor avea drumuri moderne! Compania Națională de Investiții a semnat contractul de lucrări

Redacția

Nunta de aur sărbătorită la Primăria Răchiteni

Redacția

S-au confirmat cele două focare de pestă porcină de la Tătăruși și Cristești. 29 de animale au fost ucise

Oana Cordoneanu
Încarcă...