NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Două zile de sărbătoare la Vânători! Premierea cuplurilor de ”aur”, sfințirea Școlii Gimnaziale și momente artistice (Foto)

Comuna Vânători a îmbrăcat straie de sărbătoare! Timp de două zile, pe 8 și 9 octombrie, locuitorii s-au putut bucura de activitățile organizate de Primăria și Consiliul Local Vânători.

Sărbătoarea a debutat sâmbătă, cu premierea celor mai longevive cupluri, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. 36 de cupluri au primit din partea administrației locale flori, diplome și o sumă de bani.

Advertisements

Duminică, 9 octombrie, a avut loc slujba de sfințire a Școlii Gimnaziale Vânători, oficiată de un sobor de preoți împreună cu preotul protopop Gheorghe Muraru. De asemenea, în cadrul acestei activități au fost prezenți Bogdan Cojocaru, prefect al județului Iași, reprezentanți ai formațiunilor politice județene și primari din zonele învecinate.

Activitatea a continuat în după-amiaza zilei de duminică la Căminul Cultural. Orchestra Populară “Rapsozii Botoșanilor”, Margareta Clipa, Dan Doboș, Cristi Iordăchioaia și Gheorghe Jitaru, dar și artiști locali au fost prezenți la eveniment pentru a menține atmosfera de sărbătoare.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ziua Recoltei va fi sărbătorită duminică la Iugani

Oana Cordoneanu

Tătăruși: Consultații optometrice gratuite

Oana Cordoneanu

Pompierii pășcăneni solicitați să stingă incendiul la un autoturism

Redacția
Încarcă...