NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Sute de copii au participat la evenimentul „Verde la educaţie pentru circulaţie”

Peste 400 de copii şi peste 370 de părinţi au participat sâmbătă la un curs de educaţie rutieră susţinut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

 

Copiii au avut ocazia să înveţe cum pot deveni pietoni exemplari. Astfel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a organizat cea de-a patra ediţie a campaniei de educaţie rutieră “Verde la educaţie pentru circulaţie”. Copii cu vârste între 4 şi 10 ani au paticipat la eveniment în sectoarele special amenajate din parcările unor supermarketuri din Iaşi şi Paşcani. Alături de părinţi, cei mici au aflat de la poliţişti ce reguli de circulaţie trebuie să respecte pe drumul către şcoală, locul de joacă sau către casă, inclusiv semnificaţia semnelor de circulaţie.

  

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost organizate oraşe miniaturale, unde copii au aplicat cele învaţate de la poliţişti, pentru a demonstra că pot deveni pietoni responsabili. Cei mai tineri participanţi la trafic au fost răsplătiţi cu premii şi materiale informative privind regulile de circulaţie.

Sursa: IPJ Iași

Advertisements

Related posts

Ziua Mondială a Tineretului va fi celebrată pe 15 august. Formația Alternative va concerta în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani

Teona Gherasim

Ileana Şipoteanu – invitată la un eveniment dedicat învăţătorilor pensionari din Paşcani

Ema Roman

Un nou post de televiziune în România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site