NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Sute de consultații pe zi la Spitalul Municipal Pașcani

Sute de persoane au trecut în cursul zilei de ieri pragul Compartimentului de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Pașcani. Cauzele care i-au adus pe pacienți la spital sunt multiple. Medicii se confruntă cu acest fenomen din cauza faptului că nu există o triere a cazurilor.

Pacienții nu trec mai întâi pe la medicul de familie și preferă să stea pe holurile spitalului pentru a fi consultați. Astfel, trebuie să ia în primire și cazuri minore. Miercuri, 20 februarie, medicii pășcăneni au consultat 330 de persoane, iar într-o singură zi au fost efectuate 120 de radiografii. În momentul de față sunt internate în spital 376 de persoane, capacitatea maximă a unității sanitare fiind de 385 de locuri. Nu lipsesc în nici una din zile pacienții care au fost victime ale agresiunilor de tot felul, sau ale unor accidente casnice. Capete sparte, mâini rupte, degete tăiate, sunt mai toate monopolul bărbaților. Iar băutura este o veșnică problemă. Aceasta fiind și unul dintre motivele în care și personalul medical a fost agresat de persoane care încercau să le acorde ajutor. Cea mai mare avalanșă de bolnavi este pe secțiile Radiologie, Diabet și Nutriție, Boli Interne, Gastroenterologie.

 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Spitalul Municipal Pașcani fără curent electric după un incendiu la un transformator

Marius Parteni

Comunicat de presă: “Bucuria de a trăi!” cu Asociația Salut Prieteni

Redacția

Frig insuportabil în toată țara! Ce sunt obligați să facă angajatorii în perioada asta! În caz contrar, amenzile sunt usturătoare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site