RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Surse: USR PLUS a schimbat strategia și lansează atacuri în valuri la PNL / Ghinea se plânge că miniștrii lor sunt folosiți pe post de ”saci de box”/ Situație tot mai tensionată în București

Relația dintre USR PLUS și PNL se tensionează de la o zi la alta, mai ales în Capitală dar și în Guvern. Surse USR PLUS au dezvăluit pentru G4media că alianța a schimbat strategia politică și că iese din defensivă în relația cu liberalii trecând la atac. Ministrul Cristian Ghinea a declarat, vineri, la Timișoara, că este „destul de enervant” faptul că în campania internă din PNL sunt folosiţi mai ales miniştrii USR PLUS „ca sac de box”.

  • La Sectorul 1, PNL joacă în opoziție față de USR PLUS în cazul rezilierii contractului operatorului de salubritate.Clotilde Armand îi acuză pe liberali că au refăcut USL votând alături de PSD.
  • La Sectorul 2 unde liberalii sunt acuzați de primarul USR PLUS Radu Mihaiu că se opun scăderii tarifelor la ridicarea gunoiului.
  • La Primăria Capitalei se înregistrează un nou conflict deschis de viceprimarul Tomescu la adresa primarului general Nicușor Dan, cu acuzații grave.
  • Și la Guvern încep să se strângă dezacorduri care mocnesc, pe tema desființării SIIJ și scoaterea Roșia Montana din patrimoniu UNESCO.

PNL are congres în 25 septembrie iar USR PLUS în 2 octombrie. La șefia PNL candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu iar la șefia USR PLUS Dan Barna este în competiție cu Dacian Cioloș.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce avere are Florin Iordache, șeful Consiliului Legislativ. Adjuncta sa, pensie dublă față de salariu

Redacția

Epidemia de fake news. Cum îi virusează Rusia pe români cu minciuni periculoase. „Sunt echipe de sociologi, psihologi, agenţi secreți”

Redacția

Reacţia Guvernului după apariţia cozilor de la benzinării. Premierul Ciucă trimite controale ample la staţiile de alimentare cu carburant

Redacția
Încarcă...