NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Suceava: Zeci de agenţi de poliţie care au dat concurs pentru avansarea la rangul de „ofiţer” au picat examenul psihologic

În Suceava, aproape o treime dintre agenţii de poliţie care s-au înscris la concurs pentru avansarea la rangul de „ofiţer”, au picat examenul psihologic.

Este vorba despre aproximativ 60 de agenţi din cei 212 care s-au prezentat la examen.

O parte dintre ei au trimis o reclamaţie scrisă conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române prin care au atras atenţia că subiectele lor au fost de o dificultate mult mai mare decât ale agenţilor din alte judeţe.

Ei au justificat acest lucru prin comparaţia cu rezultatele la nivel naţional. Au menţionat că în restul ţării, în 30 de judeţe au fost declaraţi inapţi 62 de candidaţi din peste 3.000 de persoane testate. Adică aproape câţi au picat ei, într-un singur judeţ.

  

digi24

Advertisements

Related posts

O gravidă din Bistrița Năsăud și-a pus capăt zilelor după ce a ieșit din izolare.

Redacția

Date noi în cazul căruţaşului imobilizat de trei jandarmi şi un poliţist: „Era beat, violent, aruncau cu sticle de bere din căruţă”

Redacția

Descoperire REVOLUȚIONARĂ privind coronavirusul: cercetătorii din Belgia au găsit un anticorp care neutralizează COVID 19

Redacția
Încarcă...