RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Traficanţi de droguri din Galaţi, care importau marfa din Marea Britanie, reţinuţi pentru 24 de ore (Video)

Trei tineri din Galaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de trafic de droguri, după ce au fost prinşi ridicând un colet importat din Marea Britanie şi în care se aflau 6,5 kilograme de cannabis.

Iniţial, cinci tineri au participat la ridicarea coletului prind cu droguri însă, în cele din urmă, doar trei dintre au fost puşi sub acuzare şi au ajuns după gratii.

Conform procurorilor DIICOT Galaţi, cei trei suspecţi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, și trafic de droguri de risc și mare risc.

După ce tinerii, care au între 19 şi 26 de ani, au fost prinşi când ridicau coletul plin cu droguri, oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii la diferite locaţii de pe raza municipiului Galaţi.

  

Cu această ocazie, anchetatorii au ridicat 180 de grame de cocaină şi 800 de lire sterline.

10 suspecţi au fost audiaţi în cazul traficanţilor de droguri din Galaţi

În total, 10 suspecţi au fost audiaţi în acest caz, la sediul DIICOT Galaţi, iar în cele din urmă trei dintre ei au fost puşi sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor menţionate şi reţinuţi pentru 24 de ore.

În cursul zilei de miercuri, cei trei suspecţi vor fi propuşi pentru arestare preventivă.

observator

Related posts

Egiptul reduce iluminatul public pentru a-şi spori rezervele de valută

Redacția

President Iohannis: Romania will not appeal the Schengen decision to the European Court of Justice / There will be no boycott of Austria by Romania / Schengen accession possible in 2023

Redacția

Ziua porţilor deschise la sediul PNL din Iaşi, la 147 de ani de la înfiinţarea partidului: campanie de donare de sânge, expoziţii şi dezbateri

Redacția
Încarcă...