NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada „Calea Iașului” a intrat în asfaltare. Punctul zero al investiției, sunt casele copiilor primarului din Pașcani!

Primăria Pașcani a dat zilele trecute aviz pentru începerea lucrărilor de modernizare a unor străzi din municipiu. Vorbim de un proiect care cuprinde mai multe obiective, valoarea acestora fiind estimată la aproximativ 7 milioane lei. 

Utilajele societății ce a câștigat licitația au trecut la munca din teren. Punctul zero al investiției, de unde a pornit lucrarea, este zona caselor celor doi copii ai primarului Dumitru Pantazi, de pe Aleea Calea Iașului.

De aici a început pregătirea terasamentului pe strada din cartierul Aerodrom și aleile secundare. „Au început lucrările pe cele două alei, după  care se va trece la turnarea stratului de asfalt”, a subliniat Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Printre beneficiarii acestor lucrări de investiţii se numără şi familiile celor doi copii, care și-au ridicat case în ultimii ani. Imaginile surprinse astăzi de reporterii noştri, demonstrează acest aspect.”Pe acestea avem canalizare, dar constructorul trebuie să monteze conducta de preluare a apei pluviale”, mai spune purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Din acest lot mai fac parte străzile: Crinilor, Fundac Fântânele, Libertății și Tudor Vladimirescu. Valorea investițiilor se ridică la peste 7 milioane lei. Din păcate doar Calea Iașului, aleile secundare ale acesteia, Fundac Fântânele și Tudor Vladimirescu intră în prima etapă.

Am încercat să aflăm de la edilul local care a fost criteriul după care s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, dar nu l-am putut contacta.

loading...
Advertisements

Related posts

Uluitor: Primaria susține că nu știe cu ce sumă a fost prejudiciat bugetul în dosarul „AgroComplex” în care primarul Dumitru Pantazi are calitatea de inculpat!

Ema Roman

Luni, 9 martie, staționarea interzisă pe strada Grădiniței

Răzvan Grecu

Drumarii au profitat de circulaţia slabă: Până la autostradă, pe Europeană s-a pus asfalt nou

Redacția
Încarcă...