RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stănescu: Ciolacu va fi cel care va decide dacă va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Ne dorim și din 2025 o colaborare cu PNL

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, a declarat, luni, că președintele social-democraților, Marcel Ciolacu va decide singur dacă își dorește să candideze la alegerile prezidențiale din acest an, și consideră că o neasumare a unei astfel de candidaturi nu va duce la pierderea funcției din partid. Stănescu a afirmat că PSD îşi dorește o colaborare cu PNL la guvernare și din 2025 și că deocamdată nu vede un alt posibil colaborator.

Stănescu: Ciolacu trebuie să vrea să candideze la alegerile prezidențiale FOTO Mediafax

Stănescu: Ciolacu trebuie să vrea să candideze la alegerile prezidențiale FOTO Mediafax

Nu, nu s-a anunțat nici o candidatură, probabil că vineri vom încerca să creionăm un calendar cum se vor derula lucrurile, pentru că depunerea candidaturilor pentru conducerea partidului, atât și pentru candidații pentru funcția de președinte al României”, a declarat Paul Stănescu, întrebat dacă s-a anunțat vreo candidatură în partid.

  

Întrebat dacă în Consiliul Politic Național se va discuta și varianta în care PSD ar putea susține un candidat independent, Stănescu a răspuns: „În Consiliu se poate discuta orice. Noi ne dorim să fie un candidat pentru președinția României un membru de partid”.

Secretarul general al Partidului Social Democrat a spus totodată că „nu există nici o discuție” cu privire la agrearea unui protocol pentru un tandem PSD- PNL după primul tur,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Pasajul de la Doamna Ghica va fi gata la finalul anului 2022 – Nicușor Dan

Redacția

„Dracula în Carpați”: cronică Le Monde a volumului postum al scriitorului român Virgil Gheorghiu 

Redacția

Un hotel de la Davos refuză să închirieze material sportiv de iarnă turiştilor evrei / Cum se apără proprietarul

Redacția
Încarcă...