NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sportivii „Argus” Târgu Frumos, campioni naționali la Scrabble

Rezultate meritorii pentru jucătorii de Scrabble din Târgu Frumos. Orașul se mândrește cu minți sclipitoare. Elevii continuă să uimească și să obțină titlurile de campioni naționali.

 

Fie că tinerii fac acest sport al minții de performață fie că o fac ca o formă de divertisment, rezultatele pe care ei le obțin la competiții îi clasează ca fiind cei mai buni.

  

În perioada 18-20 noiembrie 2016 a avut loc  la Bucureşti turneul final al Campionatului Naţional Individual de Scrabble (CNIS 2016, Seniori şi Tineret) şi turneul final al Campionatului Intercluburi (CNSI 2016, Seniori şi Tineret).

Clubul sportiv ,,Argus’’ Târgu Frumos a fost reprezentat de 13 jucători care au obţinut urmatoarele rezultate:

Advertisements

Campionatul Naţional Individual de Scrabble (CNIS 2016, Seniori şi Tineret)

– Drobotă Darius – campion naţional la categoria prichindei (sportivi cu vârsta maximă de 11 ani)

– Enea Iustin – campion  naţional la categoria cadeți (sportivi cu vârsta 12-15 ani) şi campion naţional absolut la categoria tineret (sportivi cu vârsta maximă de 20 de ani)

 – Radu Radu- campion  naţional la categoria juniori (sportivi cu vârsta 16-20 de ani)

– Romanescu Ioan –vicecampion  naţional la categoria decani (sportivi cu vârsta peste 60  de ani)

-Nistor Costea – locul trei naţional la categoria decani;

Advertisements

În cadrul competiției Campionatul Intercluburi (CNSI 2016) lotul de seniori a ocupat locul III iar cel de tineret un merituos loc I surclasând  cluburile U Cluj Napoca şi Preventis Iaşi.

Participarea jucătorilor din Târgu Frumos la turneul final a fost o  etapă din cadrul proiectului “ Promovarea jocului de scrabble ca sport de performanţă în oraşul Târgu Frumos”, proiect derulat de Clubul Sportiv ,,Argus’’ Tg.Frumos cu sprijinul financiar al Primăriei Orașului Târgu Frumos. 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nick Kyrgios s-a plâns de mirosul de marijuana venit din tribune la US Open: „Nu e ceva ce vreau să respir între puncte”

Redacția

Canotoarea Mădălina Bereș: Sper ca după Mondiale să ne aștepte și pe noi oficialii din Guvern, așa cum l-au așteptat pe David Popovici

Redacția

Novak Djokovic va putea participa la Roland Garros. Ministrul Sportului din Franța: „Noi nu avem reglementările Australiei”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site