NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Spitalul Municipal Pașcani: Pat suplimentar la ATI, pentru pacienții cu formă gravă de coronavirus

Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Pașcani a fost suplimentată cu un pat. Conform unui comunicat transmis de Direcția de Sănătate Publică Iași, în unitatea medicală sunt internate astăzi 7 persoane, cu formă gravă de coronavirus.  La Spitalul CF Pașcani, suport covid, sunt internați 43 de pacienți cu formă medie de Covid-19.

Din păcate, de la o zi la alta, crește incidența cazurilor la mia de locuitori, în municipiul Pașcani. Dacă ieri era 1,37, astăzi este 1,45. În cadrul conferinței săptămânale de presă, primarul Marius Pintilie a făcut a făcut astăzi un apel la pășcăneni să respecte măsurile anti-covid, pentru a nu fi puși în situația ca municipiul nostru să intre în scenariul roșu, dacă ajungem la incidența de trei cazuri la mia de locuitori.

”Crește incidența cazurilor de coronavirus la Pașcani! În cazul în care se depășesc 3 cazuri la mia de locuitori, intrăm în scenariu roșu, vor fi aplicate restricții. Rog pășcănenii să respecte măsurile anti-covid!”, a menționat primarul Marius Pintilie.

În județul Iași, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 169 de cazuri noi de coronavirus și 5 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv.

  

În cadrul Campaniei de Vaccinare împotriva COVID 19, desfășurată la nivelul judetului Iaşi, conform datelor centralizate, până în prezent au fost efectuate 152. 068 de vaccinări.

Advertisements

Related posts

Coronavirus România: Numărul cazurilor noi se menține îngrijorător. 31 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Redacția

Persoanele care se infectează cu Covid după prima doză de vaccin vor face rapelul după vindecare. Cine prezintă reacții anafilactice nu mai face a doua doză

Redacția

Mitropolia nu se va implica în campania de vaccinare. Ce spun preoții

Redacția
Încarcă...