NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Specialist trimis de ministrul Niță pentru a inspecta Barajul Lunca Pașcani. Lucrările ar putea fi reluate în primăvară

Un specialist guvernamental a efectuat ieri o vizită de lucru la Barajul Lunca Pașcani. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Dumitru Pantazi care a participat la întâlnire. Potrivit acestuia cel care a trimis specialistul gruvernamental este Constantin Niță, ministrul delegat pentru Energie. La întâlnirea de ieri ar fi participat și deputatul Neculai Rățoi.

 

 ”Ministrul Niță a trimis la Pașcani un specialist care a verificat stadiul lucrărilor. Concluzia este aceea că nu se poate renunța la un asemenea proiect. Sunt șanse ca în perioada următoare să fie alocată din rezerva guvernametală între 7 și 8 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor. HidroElectrica ar trebui să iasă din insolvență începând cu luna iunie, iar de la acea dată investiția își va relua parcursul. Sunt vești bune pentru municipiul nostru și nu numai”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

 Lucrările la Barajul Lunca au fost oprite anul trecut, după ce HidroElectrica a intrat în insolvență din cauza datoriilor.       

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

„Căminul Lunca”, noi explicații oferite de Primărie!

Marius Parteni

Este oficial. Au castigat. Cresteri salariale si tichete de masa majorate, de la 1 ianuarie 2017

Redacția

Primarul despre situația pășcănenilor suspectați de consum fraudulos:„S-a hotărât să nu se mai factureze decât suma datorată, fără alte penalități”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site