RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Specialist trimis de ministrul Niță pentru a inspecta Barajul Lunca Pașcani. Lucrările ar putea fi reluate în primăvară

Un specialist guvernamental a efectuat ieri o vizită de lucru la Barajul Lunca Pașcani. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Dumitru Pantazi care a participat la întâlnire. Potrivit acestuia cel care a trimis specialistul gruvernamental este Constantin Niță, ministrul delegat pentru Energie. La întâlnirea de ieri ar fi participat și deputatul Neculai Rățoi.

 

 ”Ministrul Niță a trimis la Pașcani un specialist care a verificat stadiul lucrărilor. Concluzia este aceea că nu se poate renunța la un asemenea proiect. Sunt șanse ca în perioada următoare să fie alocată din rezerva guvernametală între 7 și 8 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor. HidroElectrica ar trebui să iasă din insolvență începând cu luna iunie, iar de la acea dată investiția își va relua parcursul. Sunt vești bune pentru municipiul nostru și nu numai”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

  

 Lucrările la Barajul Lunca au fost oprite anul trecut, după ce HidroElectrica a intrat în insolvență din cauza datoriilor.       

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mândri că suntem Români: Ziua Națională a României fără paradă militară și fasole cu cârnați. Viceprimarul Vasile Axinte: „Nu sunt fonduri”

Răzvan Grecu

Românii care nu pot fi ajutați de autorități în cazul facturilor uriașe la energie. Sfatul ministrului Virgil Popescu

Redacția

Ștrandul municipal se deschide mâine: imagini dezolante surprinse de un consilier local!

Răzvan Grecu
Încarcă...