NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

Șoseaua de centură a Sucevei, lăsată în beznă de un hoț care a furat acumulatorii de la stâlpii de iluminat

Un hoţ a lăsat pe întuneric un tronson al şoselei de centură care deserveşte municipiul Suceava. El a furat acumulatorii stâlpilor de iluminat de pe porţiunea care face legătura între Zidul Morţii şi comuna Pătrăuţi.

Centura Sucevei a rămas pe întuneric din cauza unui hoţ care a sustras aproape 200 de acumulatori care alimentau stâlpii de iluminat, scrie „Adevărul”. 

Hoţul a vandalizat peste 30 de stâlpi pentru a fura acumulatorii. Fiecare stâlp are 6 acumulatori. Prejudiciul creat este de peste 200.000 de lei. 

Administratorul şoselei de centură, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a sesizat Poliţia, imediat după ce muncitorii au constatat furtul. 

Oamenii legii l-au identificat deja pe autor. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, care a acţionat pe parcursul mai multor nopţi. 

Poliţiştii au găsit o parte dintre acumulatori la un centru de colectare a  fierului vechi şi o parte acasă la principalul suspect.

Nu se ştie cu exactitate dacă individul a acţionat singur sau au a acut complici. Cert este că a vândut bunurile furate la nişte preţuri de nimic, de sute de ori mai mici decât valoarea lor.

reporteris

Advertisements

Related posts

Fetița desfigurată de porcul din curte își trăiește visul cu ochii! La un an de la incident, un grup de tineri i-au construit o casă ca-n povești! Iată chipul fericirii

Redacția

Agricultura Moldovei a ajuns la mâna străbunicilor! Peste 1.000 de fermieri, din partea de Nord-Est a Moldovei sunt trecuţi de 90 de ani!

Redacția

Şi-a tranşat fiul cu bomfaierul, după care a aruncat bucăţile în apele Siretului. Detaliile unei crime oribile

Redacția
Încarcă...