RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sorin Năcuță a demisionat din Consiliul de Administrație al CSM Pașcani

Consilierul județean și candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Sorin Năcuță, și-a înaintat Conisiliului Local al Municipiului Pașcani demisia din Consiliul de Administrație al Clubului Sportiv al Municipiului Pașcani.Decizia sa este motivată de starea de incompatibilitate în care s-ar afla, dacă ar ocupa ambele funcții în același timp.

Cel mai probabil de demisia sa se va lua act în prima ședință de Consiliu Local ce va avea loc săptămâna viitoare. Și tot atunci vor fi validați și consilierii locali ce vor ocupa locurile lăsate libere de Marius Pintilie, Sorin Năcuță și Vasile Axinte.

Reamintim că liberalul se află pe poziția a doua pe lista candidaților PNL pentru Camera Deputaților, având șanse reale de a ocupa funcția de deputat. Conform simulărilor din partid, ultima poziție eligibilă de pe listă, fiind cea de a V-a.

Related posts

Victor Chirilă, președintele ARSACIS, despre Actualitatea TV: „Este lăudabil ce faceți pe tema apei! Nu a fost nimeni șantajat și nici nu mi s-au cerut bani ca să particip la emisiuni!”

Răzvan Grecu

18 tone de material antiderapant au fost aruncate pe străzile din Pașcani, pentru ca traficul să se desfășoare în condiții normale

Răzvan Grecu

Fiica unui pășcănean pe prima pagină a ziarului ”Adevărul Financiar”

Răzvan Grecu
Încarcă...