RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Şofer român de TIR viral pe TikTok, după ce a fost prins de maşina Google Street View când fura motorină (Video)

Un şofer român de TIR a devenit viral pe TikTok, după ce a fost prins de maşina Google Street View când fura motorină din rezervor.

Şoferul român de TIR a fost surprins de maşina Google Street View în timp ce transfera motorină din rezervorul camionului în două bidoane de 20 de litri fiecare, pe o stradă din localitatea Ivrinezu Mic din judeţul Constanţa.

Totuşi, imaginile de pe Google Street View au fost surprinse în anul 2012, atunci când maşina de la Google a trecut ultima dată pe drumul judeţean 223B în Ivrinezu Mic.

Chiar şi aşa, şoferul român surprins de Google când fura motorină a ajuns abia acum în atenţia TikTok-erilor.

  

De asemenea, imaginile au fost preluate şi pe alte reţele sociale, respectiv pe Facebook sau Instagram.

Pe imagini se poate observa cum şoferul român de TIR foloseşte un furtun pentru a scoate motorina din rezervorul camionului şi umple astfel bidoanele pe care le are lângă el.

Cel mai probabil, el şi-a dat seama că a fost prins în flagrant şi s-a uitat fix în camera montată pe maşina Google Street View, însă, cel mai probabil, nu a păţit nimic, având în vedere că imaginile urcate pe platforma Google nu sunt vizualizate de foarte multă lume, mai ales că vorbim despre o localitate mică din judeţul Constanţa, dar şi de un drum foarte puţin circulat.

Video AICI

șoferdinromania.ro

Related posts

Daniela Munteanu ,consilier medical internațional în Turcia, invitata Emisiunii “În stil Sănătos” în această săptămână. Despre tratamentul cancerului în spitalele și clinicile din Turcia, dar nu numai, în dialog cu Oana Cordoneanu, la Actualitatea TV

Redacția

„Unic din prima secundă”. Marș pentru viață în luna martie la Pașcani

Oana Cordoneanu

EXCLUSIV: Viceprimarul din Moțca în stare gravă la Spital, după ce a fost tăiat cu o sabie

Redacția
Încarcă...