NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Societatea civilă critică ora la care primarul vine la muncă! Vezi cât l-au așteptat pășcănenii în prima zi de muncă din noul an pe Dumitru Pantazi!

Primarul Dumitru Pantazi a fost sfătuit în cadrul emisiunii „În Obiectiv” difuzată ieri de Actualitatea TV să vină mai devreme la muncă. Ion Moțatu, unul dintre inițiatorii hotărârilor împotriva ApaVital și ARSACIS, invitat al emisiunii, a povesti că împreună cu profesorul Ioan Radu l-a așteptat pe primar să ajungă la muncă, în prima zi lucrătoare din noul an, de la ora 8.20 până la 10.51.

Moțatu a lăsat să se înțeleagă că debandada din Primărie este cauzată tocmai de absența de la muncă a edilului șef și i-a recomandat acestuia să urmeze programul de muncă pe care îl avea președintele Klaus Iohannis la Primăria Sibiu.

„L-am așteptat pe domnul primar de la ora 8.20 până la ora 10.51, oră la care acesta a ajuns la Primărie. Subalternul dacă vede că șeful vine la ora aia…Nu am nimic cu dânsul. Știu că nu are program normat, dar actualul președinte al țării, Klaus Iohannis, a spus că programul de la Primăria Sibiu începea la ora 9.00 și se termina la ora 17.00, atât pentru primar cât și pentru subalterni”, a declarat Ion Moțatu.

  

Nici astăzi primarul nu a fost prezent în Primăria Pașcani, deși ApaVital a sistat furnizarea apei la trei blocuri din municipiu. Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei, edilul șef a participat la funerariile unui văr de-al său decedat în urmă cu câteva zile.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Lista proiectelor europene pe care administrația locală și le propune spre implementare în următorii ani. 360.000 lei este suma alocată pentru consultanță!

Răzvan Grecu

Ce locaţii ia în calcul Primăria pentru un nou stadion? În vizor sunt şi comune vecine

Redacția

Primăria a făcut publice primele imagini cu cel mai nou centru comercial care va fi construit în Pașcani! (FOTO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site