RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Situaţie dificilă pe frontul din Ucraina, în apropierea oraşului Ceasiv Iar, în estul ţării

Armata ucraineană a afirmat luni că se află într-o situaţie dificilă în apropierea oraşului Ceasiv Iar din estul ţării, unde Rusia îşi concentrează ofensiva, a anunţat luni armata ucraineană, transmite AFP, transmite Agerpres.

Moscova a făcut progrese pe front în ultimele luni, sporindu-şi avantajul, deoarece Kievul se confruntă cu o penurie de muniţii furnizate de aliaţii săi occidentali.

„Situaţia cu privire la Ceasiv Iar este dificilă şi tensionată, iar aceasta nu este prima zi” când este cazul, a spus Oleg Kalaşnikov, ofiţer de presă al brigăzii 26 de artilerie ucraineană.

„Astăzi este punctul central al inamicului în operaţiunile sale de asalt. El încearcă să treacă prin apărarea noastră pentru a ajunge la Ceasiv Iar”, a adăugat el.

  

El a precizat că Rusia a intensificat utilizarea bombelor ghidate puternice în zonă, precum şi atacurile „asupra zonelor populate şi a poziţiilor noastre fortificate”.

Ucraina se află în defensivă de câteva luni din cauza lipsei de muniţi

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE Război în Ucraina, ziua 187 – Rușii bombardează orașele din vecinătatea centralei nucleare Zaporojie / UE ar vrea să suspende acordul privind vizele cu Rusia

Redacția

Ciolacu, despre profesoara umilită de elevi în Pahova: S-a mers prea departe cu această libertate prost înţeleasă

Redacția

Cum au reflectat televiziunile de știri scandalul despre Florin Cîțu, prins băut la volan în SUA acum 20 de ani. Principala preocupare – ”Cine l-a lucrat pe Cîțu?”

Redacția
Încarcă...