NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sistematizarea și modernizarea unor zone din Pașcani, puse în așteptare din cauza lipsei cărților funciare

Sistematizarea și modernizarea unor zone din municipiul Pașcani, rămân de actualitate, însă noua administrație spune că lucrările ar putea să înceapă cel mai devreme anul viitor. Asta din cauza faptului că Primăria nu are cărți funciare pentru domeniul public.

Primarul Marius Pintilie a explicat săptămâna trecută, că în anul 2021 din cauză că nu vor fi foarte mulți bani la buget și pentru că documentele cadastrale nu există, se va începe realizarea acestora, urmând ca sistematizarea și modernizarea unor zone din municipiu să aibă loc începând cu anul 2022.

„Noi astăzi la Primăria Pașcani nu avem cărți funciare, măcar pe domeniul public. Deocamdată anul ăsta, dat fiind că suntem în pandemie și nu avem un buget generos, îmi propun să facem inventarul domeniului public, să facem cărți funciare cât se poate de multe și îmi propune de la anul să trecem la sistematizarea unei zone din Pașcani. Din păcate pentru mine, vă spun este o veste rea deoarece îmi doream foarte mult să fac o bucățică din oraș pentru a da exemplu pășcănenilor cum îmi doresc eu să arate Municipiul Pașcani. Voi rămâne consecvent, apropos de sistematizare, pe această zonă de la blocurile ANL și cel social. Aici este un proiect mai vechi făcut de mine, am să-l actualizez la arhitect, pentru a sistematiza acea parcare dintre blocuri. Și aici însă trebuie făcută o ridicare topo, însă fiind o zonă mai mică, costurile sunt mici,” a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani. 

Deocamdată în spațiul public s-a vorbit despre sistematizarea pieței din fața Gării, acolo unde vechea administrație își dorea amplasată locomotivă de patrimoniu.

  
Advertisements

Related posts

Consilieri cu tablete și laptopuri în față, în loc de teancuri de hârtie

Răzvan Grecu

Prest Serv Apa va relua de astăzi furnizarea apei la o mică parte din locatarii blocului P4! În continuare apa la wc-uri rămâne oprită. Primarul dezinteresat de această problemă!

Răzvan Grecu

Ședință extraordinară de Consiliu Local. Situația apei departe de a fi lămurită! Primarul pleacă în concediu! Caietul de sarcini pentru delegarea serviciului, un mister în Primărie!

Răzvan Grecu
Încarcă...