RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali ar putea anula penalitățile la taxele locale neachitate până la 31 martie 2020

Pășcănenii vor putea solicita anularea penalităților la debitele către Primăria Municipiului Pașcani înregistrate până la date de 31 martie 2020. Proiectul de hotărâre se află pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local ce va avea loc săptămâna viitoare.

Dacă va fi aprobată această inițiativă, cei care au debite către municipalitate până la data  de 31 martie 2020, le vor putea achita fără a plăti penalitățile. Solicitările pot fi făcute până cel târziu 31 ianuarie 2022, iar pentru a beneficia de această înlesinre la plată, cei interesați vor trebui să plăteacă debitul în întregime.

În cazul în care o persoană are restanțe la plată și pentru perioada de după 1 aprilie 2020, va trebui să achite și aceste debite și eventualele accesorii la acestea, pentru a beneficia de această măsură fiscală.

În ultimii ani de zile, astfel de măsuri de înlesinire la plată au mai fost adoptate de către Consiliul Local, iar reprezentanți Primăriei susțin că rezultatele au fos îmbucurătoare.

  

Related posts

Comisariatul pentru Refugiați al Națiunilor Unite a vizitat locațiile unde la Pașcani ar putea fi amenajate tabere pentru refugiați

Redacția

RAGCL solicită Primăriei staţii noi de autobuz!

Ema Roman

Reprezentanții Agenției de Dezvoltare Nord Est vor vizita Palatul Cantacuzino

Teona Gherasim
Încarcă...