RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Simpozion județean privind finanțarea extrabugetară desfășurat astăzi la Școala Specială

Școala Gimnazială Specială Pașcani continuă tradiția simpozioanelor desfășurate în fiecare an în ceea ce privește buna colaborare cu alte instituții de învățământ din județ.

 

Astăzi, începând cu orele 9.00, în instituția pășcăneană a început simpozionul cu titlul „Importanța proiectelor cu finanțare extrabugetară în dezvoltarea instituțională”, eveniment ce are drept scop stimularea tuturor participanților din învățământul preuniversitar pentru a accesa fonduri extrabugetare în vedera dezvoltării instituționale.

  

Printre obiectivele specifice ale proiectului se numără: familiarizarea participanților cu sursele de finanțare, redactarea și implementarea de proiecte, oferirea unei înțelegeri sistemice și practice a managementului de proiect, diseminarea exemplelor de bună practică, crearea unei rețele de parteneriat între școli.

În jurul orelor 13.00, participanții vor trage concluziile finale în urma întâlnirii, urmând ca, ulterior, lucrările simpozionului să fie publicate într-un volum cu CD.

O asemenea întâlnire este extrem de importantă în contextul în care tot mai multe instituții de învățământ vor să acceseze fonduri extrabugetare, iar, din experiența mea, pot spune că mai importantă decât obținerea fondurilor este relevanța proiectului pentru comunitatea vizată”, a declarat Alois Gherguț, conferențiar doctor în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul UAIC Iași.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Secretar de stat ieşean, sfaturi pentru eleve: “Pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii!”

Redacția

Simulare bacalaureat 2016. Subiecte şi barem la simulare Bacalaureat 2016 pentru clasele a XI-a şi a XII-a

Redacția

Studiu al organizației Salvați Copiii România: elevii vor înapoi la școală! Orele online i-au plictisit, obosit și înfuriat

Redacția
Încarcă...