RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Hălăucești: Biciclistă accidentată grav de un șofer care nu i-a acordat prioritate

O biciclistă a fost acroșată de un șofer care nu a respectat semnificația indicatorului rutier. Nefericitul eveniment a avut loc ieri seară în jurul orelor 19.00.    

Un bărbat în vârstă de 43 de ani care conducea un autoturism Audi pe raza localității Hălăucești a lovit o femeie în vârstă de 47 de ani, deși aceasta avea prioritate de trecere.

“La data de 21 octombrie 2014, în jurul orelor 19.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la un accident rutier  soldat cu victime omenești. S-au deplasat de îndață la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că șoferul unui autoturism, în timp ce se afla la o intersecție, nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și nu a acordat prioritate de trecere unei femei care se deplasa cu o bicicletă pe drumul public, intrând în coliziune cu aceasta. Femeia a fost transporatată la spital având nevoie de îngrijiri medicale. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Atât biciclista cât și șoferul au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

  

Impactul a fost iminent, astfel încât femeia a fost accidentată grav. Un echipaj de la Ambulanță a transportat victima către Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, unde i s-au acordat primele măsuri de ajutor, după care s-a decis transferul la un spital din Ia;i.

“În Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalulu Municipal de Urgență Pașcani a fost adusă o femeie în vârstă de 47 de ani policontuzionată prin accident rutier. Prezenta  traumatism cranio cerebral și  traumatism de coloană lombo sacrată. A fost direcționată către Neurochirurgie pentru consult de Specialitate”, ne-a declarat dr.Diana Acsinte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Strada Stadion este închisă! Poliţia Locală face recomandări

Teona Gherasim

Bărbat decedat în urma unui stop cardio-respirator

Răzvan Grecu

RAZIE A POLIȚIȘTILOR PĂȘCĂNENI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Oana Cordoneanu
Încarcă...