RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Siegfried Mureșan: Am propus rectificarea bugetului UE 2024 pentru a include banii pentru Ucraina

Eurodeputatul PNL, Siegfried Mureșan, negociator-şef al Parlamentului European pentru bugetul Uniunii Europene din 2024, a prezentat, marți, în Comisia pentru bugete a legislativului, prima propunere de rectificare a bugetului anual al UE, pentru a include „Facilitatea pentru Ucraina”.

Mureșan: Rectificarea cuprinde și o alocare către Fondul European de Apărare Foto: Facebook

Mureșan: Rectificarea cuprinde și o alocare către Fondul European de Apărare Foto: Facebook

Am propus rectificarea Bugetului UE 2024 pentru a include Facilitatea pentru Ucraina în valoare de 50 de miliarde de euro și mai multe fonduri pentru siguranța UE. Ca negociator-șef al Parlamentului European pentru Bugetul Uniunii Europene din 2024, am prezentat astăzi, în Comisia pentru bugete a Parlamentului, prima propunere de rectificare a bugetului anual al UE. Prin revizuirea Cadrului Financiar Multianual (CFM) 2021 – 2027, aprobată luna trecută, am decis să alocăm mai multe fonduri pentru noile priorități ale Uniunii Europene: protecția securității externe, securitatea și apărarea în interiorul UE, precum și pentru crearea Facilității pentru Ucraina în valoare de 50 de miliarde de euro”, a anunțat Siegfried Mureşan.

  

Europarlamentarul a afirmat că proiectul de rectificare a Bugetului UE 2024, prezentat marți, cuprinde modificările bugetare anuale ca urmarea a revizuirii CFM.

Mă refer, în primul rând,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un șofer a demarat cu polițistul agățat de portiera deschisă

Redacția

VIDEO Ludovic Orban susține că președintele Iohannis i-a făcut plângere penală lui Liviu Dragnea pentru PNDL1: ”Sigur că ea nu şi-a urmat cursul, dar plângerea a fost formulată”

Redacția

Ce figurează printre ajutoarele pe care Rusia le-a cerut de la China: alimente neperisabile

Redacția
Încarcă...