NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Shanghai prelungeşte testarea gratuită COVID-19 până la sfârşitul lunii septembrie

Cel mai populat oraş din China, Shanghai, prelungeşte testarea gratuită COVID-19 până la sfârşitul lunii septembrie, în încercarea de a menţine virusul sub control, au anunţat, sâmbătă, autorităţile locale, relatează Reuters.

Cetăţenilor care nu au făcut un test cu acid nucleic în termen de şapte zile li se va atribui un cod galben în sistemul de coduri de sănătate din Shanghai, se arată în comunicatul oficial al oraşului. Codul galben restricţionează accesul în unele locuri publice.

Autorităţile sanitare din Shanghai au anunţat, sâmbătă, că au identificat un caz simptomatic şi trei asimptomatice vineri.

Provincia sudică Hainan este în prezent cea mai grav afectată regiune a Chinei, cu 594 de cazuri simptomatice şi 832 de cazuri asimptomatice raportate sâmbătă.

Advertisements
  

Restricţiile şi carantinele instituite în populara destinaţie turistică sunt preconizate să fie în vigoare în cursul weekend-ului.

Comisia Naţională de Sănătate din China a raportat, sâmbâtă, un total de 2.144 de noi infecţii cu Covid pe 12 august, dintre care 704 de cazuri erau simptomatice şi 1.440 asimptomatice.

sursa: News.ro

Advertisements

Citește și…

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ziua morților. Un obicei vechi de câteva secole (VIDEO)

Redacția

”Putin este un bărbat într-o cușcă pe care și-a construit-o singur”, ministrul britanic al apărării

Redacția

VIDEO Efect după inundațiile din Thailanda. Un restaurant, reinventat, după ce proprietarul a decis să le ofere clienților posibilitatea de a sta la mese cu picioarele în apă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site