RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorRegional

Serviciul Voluntar Lespezi s-a clasat pe prima poziție la etapa județeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

După doi ani de pauză, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Sturdza” al Judeţului Iaşi a organizat etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Îndemânare, rapiditate, ambiție și fair-play la concursurile profesionale acestea au fost atuurile participanților.

Începând cu ora 08.00, membrii serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din județul Iași s-au întâlnit la Baza Sportivă Țuțora pentru a-și dovedi aptitudinile şi deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Echipajele de pompieri civili înscrise la startul acestei competiției au fost Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență (S.V.S.U.) ale comunelor Mironeasa, Lespezi și Scânteia și trei echipaje de la Serviciile Private pentru Situații de Urgență (S.P.S.U.) – S.C. Antibiotice S.A. Iași, S.C. Egros-Trade S.R.L. Iași și S.C. Termo-Service S.A. Iași.

  

Participanții au avut de trecut trei probe de foc, toate contra-cronometru, și anume: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4 x 100 m și dispozitivul de intervenție.

După o întrecere viu disputată, la care doar sutimile au făcut departajarea, clasamentul final cu primele trei echipaje, atât pentru SPSU, cât și pentru SVSU, s-a prezentat astfel:

a)la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, constituite la nivelul localităților din județul Iași:

-locul I – S.V.S.U. al comunei Lespezi;

-locul II – S.V.S.U. al comunei Mironeasa;

-locul III – S.V.S.U. al comunei Scânteia.

b)la Serviciile Private pentru Situații de Urgență, din cadrul operatorilor economici din județ:

-locul I – S.P.S.U. al S.C. Termo-Service S.A. Iași;

-locul II – S.P.S.U al S.C. Antibiotice S.A. Iași;

-locul III – S.P.S.U. al S.C. Egros-Trade S.R.L. Iași.

Timpii foarte buni obținuți de către aproape toți concurenții și spiritul de fair-play au constituit principalele elemente ale acestei întreceri, câștigătorii au fost răsplătiți cu diplome, medalii și cupe.

De asemenea, câștigătoarea etapei județene a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare a primit și cupa transmisibilă.

Ocupantele locului I vor participa, în perioada 01-15 iulie, la etapa interjudețeană.

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Sturdza” al Judeţului Iaşi îi felicită și le urează mult succes participanților la etapele următoare!

Related posts

Dosar penal în cazul morții bărbatului ce lucra la sistemul de alimentare cu apă și canalizare, din Heleșteni!

Marius Parteni

Terenul 2 de la Stadionul Arcul de Triumf e praf, dar vine Ziua Porților Deschise

Redacția

Ansamblul Busuiocul sărbătorește Dragobetele, printr-un spectacol muzical coregrafic

Redacția
Încarcă...