NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Serviciul de informații al Ucrainei: Ofițeri de informații și comandanți militari ruși fug din Crimeea și din sudul Ucrainei. Încearcă „să își reinstaleze urgent familiile” înapoi pe teritoriul rusesc

În regiunile ocupate de Rusia din Crimeea și sudul Ucrainei, proxy, ofițeri de informații și comandanți militari ruși au început să se evacueze și „să își reinstaleze urgent familiile” înapoi pe teritoriul rusesc, a anunțat serviciul de informații al armatei ucrainene de apărare, relatează The Guardian.

Oficialii serviciilor de informații ale apărării au precizat că cetățenii ruși „încercau în secret să își vândă casele și să își evacueze de urgență rudele din peninsulă”.

Revenim cu detalii…

Citește și…

Advertisements
Advertisements
  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Transportul public din Iasi limitat la cateva ore

Redacția

O rachetă rusească a lovit districtul istoric din Harkov. „Un coșmar. Rușii ne torturează orașul”

Redacția

Președintele Serbiei acuză Australia de “rele tratamente” față de Djokovic / Tătăl tenismenului: Vom ieși în stradă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site