NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Selecţionerul Portugaliei a văzut imaginile de după schimbarea lui Ronaldo: Nu mi-a plăcut deloc. Punct final în această problemă

Selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat luni că „nu i-a plăcut deloc” atitudinea lui Cristiano Ronaldo în momentul înlocuirii sale în meciul de vineri cu Coreea de Sud, din ultima etapă a fazei grupelor Cupei Mondiale de fotbal 2022, relatează AFP.

În acest meci pierdut de Portugalia cu 2-1, Ronaldo a fost înlocuit în minutul 65. Imaginile l-au arătat foarte nemulţumit, iar atacantul a explicat că acest lucru a fost legat de o discuţie cu un jucător al echipei adverse.

Într-o conferinţă de presă, înaintea partidei de marţi cu Elveţia, din optimi de finală, Fernando Santos a declarat iniţial despre Ronaldo: „Am răspuns după meci şi o voi face din nou aici. Nu ştiu nimic despre ce s-a întâmplat pe teren, am văzut doar că s-a certat cu un coreean. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, ci despre meciul de mâine”.

„Am văzut însă imaginile şi nu mi-a plăcut deloc. Chiar nu mi-a plăcut deloc. Aceste poveşti trebuie rezolvate intern şi aşa s-a întâmplat. Punct final în ce priveşte această problemă”, a adăugat el.

Advertisements
  

Citiți și:
Tabloul, programul optimilor de finală de la Cupa Mondială 2022 și rezultatele de până acum

Advertisements

Între două răspunsuri la numeroasele întrebări despre Cristiano Ronaldo,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Liga 2: Rezultate consemnate sâmbătă în play-out

Redacția

Preşedintele Republicii Moldova susţine că Rusia este implicată în stimularea conflictului din Transnistria

Redacția

Neștiutorii de carte, liber la șofat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site