RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Selecţionerul Portugaliei a văzut imaginile de după schimbarea lui Ronaldo: Nu mi-a plăcut deloc. Punct final în această problemă

Selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat luni că „nu i-a plăcut deloc” atitudinea lui Cristiano Ronaldo în momentul înlocuirii sale în meciul de vineri cu Coreea de Sud, din ultima etapă a fazei grupelor Cupei Mondiale de fotbal 2022, relatează AFP.

În acest meci pierdut de Portugalia cu 2-1, Ronaldo a fost înlocuit în minutul 65. Imaginile l-au arătat foarte nemulţumit, iar atacantul a explicat că acest lucru a fost legat de o discuţie cu un jucător al echipei adverse.

Într-o conferinţă de presă, înaintea partidei de marţi cu Elveţia, din optimi de finală, Fernando Santos a declarat iniţial despre Ronaldo: „Am răspuns după meci şi o voi face din nou aici. Nu ştiu nimic despre ce s-a întâmplat pe teren, am văzut doar că s-a certat cu un coreean. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, ci despre meciul de mâine”.

„Am văzut însă imaginile şi nu mi-a plăcut deloc. Chiar nu mi-a plăcut deloc. Aceste poveşti trebuie rezolvate intern şi aşa s-a întâmplat. Punct final în ce priveşte această problemă”, a adăugat el.

  

Citiți și:
Tabloul, programul optimilor de finală de la Cupa Mondială 2022 și rezultatele de până acum

Între două răspunsuri la numeroasele întrebări despre Cristiano Ronaldo,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vicepreședinta Comisiei Europene, Vera Jourova, cere României un calendar realist al reformelor din justiție, 2022 e văzut ca un an critic / În privința desființării SIIJ, ministrul Cătălin Predoiu invocă opinii divergente în sistemul judiciar

Redacția

Jordan Peterson, întâlnire cu trei parlamentari români. Afirmații controversate privind politicile UE

Redacția

ONU consideră că descoperirea unor gropi comune la Bucea ridică întrebări serioase privind „posibile crime de război”

Redacția
Încarcă...