RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Șeful Poliției l-a scăpat pe băiatul unui milionar prins cu 120 km/h în localitate

Un caz revoltător de blat făcut de Inspectoratul de Poliție Județean Iași de la șeful Costel Gîtlan în jos pentru ca fiul unui cunoscut milionar ieșean să-și păstreze dreptul de a conduce autovehicule deși fusese prins circulând cu o viteză de 121 kilometri/h, prin cartierul Păcurari din municipiul Iași. Se întâmpla pe data de 10.05.2020 la oră la care pe strada Păcurari se putea merge cu viteză mare.

Polițistul Alexandru Vasilache se afla in timpul serviciului pe o masină a Poliției dotată cu radar. Îl oprește pe Tiberiu Echimov, fiul lui Ioan Echimov, cel supranumit „regele asfaltului din Iași” deoarece firmele sale Eky Sam si Eky Route obțin cele mai multe dintre contractele de asfaltare a drumurilor judetene si drumurilor nationale din județ și nu numai.

Echimov deține de asemenea și restaurantul Coroana din Târgu Frumos. Mai departe, după ce radarul a înregistra ca mașina tănărului Tiberiu Echimov, Nissan cu numărul de înmatriculare B 567 TTT circula cu 121 km/h la o limită de viteză de 50, agentul de poliție Alexandru Vasilache se face că aplică Legea. Acesta întocmește procesul verbal seria PISX nr. 0381635, dispune sanctionarea cu 9 puncte amendă adică 1.305 lei și suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Toate bune până aici numai că, la final agentul Alexandru Vasilache nu a semnat procesul verbalm adică l-a scris degeaba. Omisiunea grosolană făcută la întocmirea procesului verbal ridică suspiciunea unui blat.

Tiberiu Echimov, speculează acest lucru și se duce țintă în instanță și cere anularea procesului verbal de contraventie invocând ca și unic motiv de nulitate faptul că nu a fost semnat de agentul contatator. Având în vedere acest aspect, Tiberiu Echimov a cerut anularea tuturor sancțiunilor impuse prin procesul-verbal și plata de catre IPJ a unor cheltuiueli de judecata de 520 lei. Și, a câștigat (vezi aici).

  

continuare pe dezvaluirea.ro

Related posts

Secţia ATI de la Neurochirurgie, plină cu bolnavi de COVID. Sunt aduși pacienți din toată Moldova

Redacția

Copil de 3 luni, în stare gravă la Terapie Intensivă din cauza rujeolei

Redacția

ISJ Iaşi renunţă la simularea examenelor naţionale din luna ianuarie, după decalarea simulării la nivel naţional

Redacția
Încarcă...