NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful Stației CF Pașcani reclamat la Poliție de reprezentanții Primăriei, pentru distrugere și furt

Radu Movileanu, șeful Stației CF Pașcani, a ajuns astăzi în vizorul polițiștilor după ce oficiali ai Primăriei Municipiului l-au acuzat de distrugere și de furt. Este vorba despre lucrările pe care Movileanu le face la casa pe care o deține pe strada Ceferiștilor. Acolo acesta își amenajează intrarea de pe domeniul public către proprietatea sa, distrugând o parte din trotuar și din spațiul verde, fără a avea acordul administrației locale.

Conducerea Primăriei Municipiului Pașcani a fost sesizată de către niște părinți care își duceau în această dimineață copiii la școală și din cauza acestor lucrări au fost nevoiție să meargă pe stradă. La fața locului s-a deplasat administratorul public Claudiu Bodoașcă care a sesizat Poliția Locală și s-a dispus de îndată sistarea lucrărilor.

Și Poliția Municipală a fost chemată la fața locului, după ce oficialii Primăriei au observat că pavelele ce pavau porțiunea de trotuar distrusă de Movileanu erau în curtea acestora. Primăria a transmis mai apoi și o plângere în scris către Poliția Municipală Pașcani sesizând eventuale infracțiuni de distrugere și de furt comise de Radu Movileanu.

Mai mult, lucrările executate la proprietatea lui Radu Movileanu nu au autorizație de construire, fapt ce îi va aduce cel mai probabil și o amendă. De altfel, Movileanu s-a deplasat imediat la Primărie și a încercat să obțină în regim de urgență o autorizare a lucrărilor pe care le face pe domeniul public.

  

Menționăm că atât trotuarul cât și strada Ceferiștilor au fost reabilitate din bani europeni în urmă cu câțiva ani de zile.

Radu Movileanu a fost contactat telefonic, în repetate rânduri, însă nu a răspuns apelurilor pentru a explica situația.

Advertisements

Related posts

Noi reguli pentru nunți, botezuri sau alte evenimente private, de la 1 septembrie

Redacția

Primăria organizează dezbatere publică pentru instituirea taxei de salubritate. Iată varianta propusă!

Marius Parteni

Funcționarii publici din Primărie recuperează în avans zilele libere din 2 și 3 mai!

Răzvan Grecu
Încarcă...