NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Șeful CJ Timiș, reclamat la ANI: „Toate presupusele acuzații vor fi demontate”

Șeful CJ Timiș a respins acuzațiile lansate la adresa sa, susținând că reclamația la ANI face referire la autorizația de construcție a unui lăcaș de cult ortodox, iar falsul în declarații ar fi de fapt poziția de membru în Consiliul Parohial al unei biserici.

Șeful CJ Timiș a argumentat

Șeful CJ Timiș a argumentat

Am fost reclamat la ANI pentru că, în timpul mandatului de primar la Dudeștii Noi, am aprobat construirea unei biserici ortodoxe în localitate. Reclamația vizează un presupus conflict penal, de aceea, nefiind de competența ANI, plângerea a fost redirecționată către Parchet sub forma unei sesizări”, a scris șeful CJ Timiș pe Facebook în urma sesizării transmise de ANI. 

  

Alin Nica a argumentat că „acuzatia de folosirea a funcției pentru favorizarea unor persoane înseamnă că, din calitatea de primar ortodox”, a fost de acord „să se ridice în localitate un lăcaș de cult ortodox”, susținând că „situația este absurdă”, însă înțelege că „ANI trebuie să își facă datoria și să ia în considerare orice reclamație, chiar și una neîntemeiată”.

Advertisements
Advertisements

„Se pare că pe unii îi deranjează mult faptul că susțin Biserica deoarece a mai fost reclamată la ANI și calitatea mea de membru în Consiliul Parohial al Bisericii Ortodoxe din Dudeștii Noi”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lionel Messi a câştigat pentru a șaptea oară „Balonul de Aur”

Redacția

Guvernul înapoiază TAXA AUTO începând de astăzi! Descarcă FORMULARUL pentru rambursarea banilor

Redacția

Un judecător din Argeș a murit după ce și-ar fi injectat benzină în vene

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site