RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primăriei își asumă pierderea unor finanțări ce ar fi dus la dezvoltarea serviciului de transport public local

Municipiul Pașcani a pierdut posibilitatea accesării unor fonduri pentru achiziția unor autobuze și microbuze electrice, din lipsa planului de mobilitate urbană. Afirmația a fost făcută de consilierul Claudiu Bodoașcă, din partea PNL.

 

  

S-a întâmplat la ședința din 25 aprilie atunci când a fost adoptat proiectul privind Bugetul Municpiului și Lista de Investiții. Alesul local a insitat ca acest plan de mobilitate urbană să fie finanţat pentru a fi realizat în regim de urgenţă.“Haideți să alocăm bani pentru acest plan, pentru că anul trecut am pierdut finanțarea pentru achiziția unor autobuze și microbuze, necesare societății de transport”, a spus Bodoașcă.

Declarația acestuia nu a fost contrazisă de șefii Primăriei prezenți la ședință. Singura care a intervenit a fost Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului care a spus că acum se fac proceduri pentru realizarea acestuia.   

Nimic însă despre faptul că societatea de transport este pe profit, dar are  probleme financiare mari, tocmai pentru că veniturile sunt utilizate pentru alte cheltuieli și costuri.

Related posts

Caravana mobilă în acțiune la Tătăruși pentru colectarea taxelor și impozitelor

Marius Parteni

Viceprimarul Gabriela Nedelcu face un pas înapoi și admite că la locuințele sociale municipalitatea trebuie să monteze centrale termice

Răzvan Grecu

Primarul municipiului susține că a semnat dispoziția cu privire la inventarierea locurilor de veci din cimitir!

Marius Parteni
Încarcă...