RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Cristești: Doi bătrâni au rămas fără casă, în plină iarnă (FOTO)

Agoniseala strânsă într-o viață s-a făcut scrum, iar doi bătrâni au rămas pe drumuri în plină iarnă. Un incendiu devastator a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8.00, în comuna Cristești. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Iași, cauza a fost jarul căzut din sobă.

”Astăzi dimineață, în jurul orei 8.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost apelat prin apel unic de urgență 112, despre producerea unui incendiu de casă în localitatea Cristești, județul Iași. Au fost direcționate două autospeciale de stingere si echipajul de prim ajutor calificat.  La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră și la acoperiș cu posibilitatea de propagare la întreaga locuință și anexele învecinate. Două persoane au fost autoevacuate, pompierii militari au extras o butelie din incendiu. În urma incendiului au ars 50 de kilograme de hârtie, aproximativ 500 de kilograme , produse de mobilier, electrocasnice, diverse produse combustibile și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Cauza probabil de producere a incendiului a fost jarul căzut din sobă”, Georgică Onofreiasa, Biroul de Presă ISU Iași.

Proprietarii sunt doi bătrâni, soț și soție, în vârstă de 92 de ani respectiv 86 de ani. Aceștia au cerut ajutorul vecinilor și au ieșit din casă până la venirea echipajelor de Pompieri.  Însă, din păcate, acoperișul casei a ars aproape în totalitate, iar pereții locuinței s-au degradat în mare parte.

Related posts

Proiect despre tradiție, meșteșug și artă populară la Mircești (FOTO- VIDEO)

Redacția

Fotbalist format la ”Unirea Ruginoasa” vicecampion național cu Farul Constanța U15

Redacția

Lansare de carte despre tradițiile și obiceiurile de iarnă din Heleșteni și Ruginoasa

Redacția
Încarcă...