RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Un nou primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale, anunță PSD Iași

Costel Hugianu şi cei 8 consilieri locali ai comunei Stolniceni-Prăjescu se alătură social-democraţilor şi vor candida din partea PSD la alegerile locale.

Aceştia susţin că au regăsit în echipa social-democrată condusă de prefectul Bogdan Cojocaru mediul constructiv de continuare a proiectelor şi investiţiilor pentru comunitate într-o manieră onestă, echilibrată şi competentă.

Până acum 6 primari şi un viceprimar PNL, 1 primar USR, 1 primar PMP şi peste 50 de consilieri locali s-au alăturat echipei social-democrate de la Iaşi.

„Mă bucur că echipa noastră se consolidează din ce în ce mai mult la nivelul comunităţilor locale. La Stolniceni-Prăjescu nu a mai fost acelaşi ritm de dezvoltare ca în mandatul social-democrat de la Consiliul Judeţean atunci când a fost pusă la punct infrastructura rutieră şi au fost atrase sume guvernamentale considerabile pentru investiţii în utilităţi, reabilitarea şi modernizarea şcolilor şi grădiniţelor, construirea de terenuri de sport. Am încredere că alături de toţi primarii social-democraţi şi colegii noştri din întreaga organizaţie formăm deja o echipă pregătită din toate punctele de vedere să câştige Consiliul Judeţean, cât mai multe primării în judeţ şi cât mai mulţi consilieri locali.” a declarat Bogdan COJOCARU, preşedintele PSD Iaşi.https://www.radiohit.ro/stiri/psd-iasi-anunta-ca-un-nou-primar-pnl-va-candida-pe-listele-lor-la-alegerile-locale/

  

Related posts

Rusu mitraliază contracandidații: „Pantazi încasează 3.000 de euro chirie de la APIA”

Marius Parteni

Bogdan Licu votat de Camera Deputaților judecător la CCR cu o largă majoritate / Licu a renunțat la doctorat după acuzele de plagiat, a avut medii mediocre în facultate și nu are nici un dosar de răsunet

Redacția

11 septembrie: Conferință de presă PNL Pașcani (VIDEO)

Redacția
Încarcă...