RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se vor încălzi mai tare caloriferele clienților R.A.G.C.L. Pașcani

Se anunță temperaturi scăzute și ninsori, însă clienții agentului termic pășcănean nu au motive sa fie îngrijorați, asta deoarece temperaturile din calorifere vor crește în funcție de vremea de afară.  

 

Datorită acestor temperaturi, reprezentanții societății de termoficare reacționează și încep furnizarea agentului termic mai puternic pentru încălzirea pășcănenilor, mai exact încă din această seară.

  

“Noi urmărim cu atenție buletinele meteo și din această noapte până vinerea viitoare, se anunță temperature scăzute, mai ales noaptea. Suntem pregătiți pentru că ținem instalațiile sub control, nu putem, în schimb să prevedem eventuale avarii, nu ne dorim să avem astfel de incidente, dar suntem pregătiți cu instalatori, electricieni, dispeceratul care funcționează 24 din 24 de ore”,ne-a declarat Gelu Nedelcu, direcor R.A.G.C.L. Pașcani.

Related posts

Dumitru Pantazi a mințit! Nu există nicio dispoziție de primar privind interzicerea accesului funcționarilor publici la presa locală!

Răzvan Grecu

Vasile Prisecaru neagă că ar fi fost implicat în documentația prin care s-a intabulat dreptul de proprietate al celor 51 de hectare de la serele Blăgești, în favoare Legume S.A

Răzvan Grecu

Se caută consultanți pentru elaborarea Strategiei de Smart City a Municipiului Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...