RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se toarnă asfalt pe porțiunea rămasă nemodernizată de pe „N. Iorga”. Doar primarul știe de ce oamenii au fost umiliți atâta timp!

Au demarat ultimile lucrări de asfaltare a străzii „Nicolae Iorga”. După aproape un an de zile de așteptare ultimul tronson din stradă va fi asfaltat.

 

  

 

Lucrările au început de astăzi, conform comunicatului de presă emis de Primăria Pașcani. „Începând de astăzi, 20 august s-au reluat lucrările pe strada Nicolae Iorga din Pașcani. În acest sens se toarnă primul strat de covor asfaltic urmând ca în câteva săptămâni investiția să fie finalizată, conform actului adițional semnat. De asemenea se ridică și căminele la cotă. Valoarea lucrărilor suplimentare este de 254.916, 40 lei. Menționăm că Primăria Municipiului Pașcani a respectat procedura legală transmisă de către Agenția Națională a Achiziții Publice astfel, conform OG 34/2006 art 122 lit”, se arată în comunicatul de presă.

Firma care execută lucrarea este aceiași care a lucrat și în prima parte a investiției. Modul de contractare a acestor servicii suplimentare sunt o enigmă chiar și pentru aleșii locali. Asta și datorită declarațiilor primarului Dumitru Pantazi.

În ședința Consiliului Local ce a avut loc la finele lunii iulie primarul a susținut că așteaptă un răspuns de la Autoritatea Națională de Achiziții Publice, cu privire la procedura de achiziție a lucrărilor, asta deși pe site-ul instituției era publicat încă din 27 iulie 2018 un anunț de achiziție publică intitulat „negociere fără publicarea unui anunț de participare”.

Related posts

Modificarea contractului de delegarea a serviciului apă-canal a fost retrasă de către primar de pe ordinea de zi

Răzvan Grecu

ȚAC PAC! 28 de proiecte dezbătute în comisii la foc automat! Opoziție mai face cineva?

Răzvan Grecu

De ce nu avem un patinoar natural în Pașcani? Viceprimarul Axinte:”Climatul este oscilant”

Marius Parteni
Încarcă...