RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Se redeschide Spitalul „Sf.Ioan” din Târgu Frumos. Este așteptat și ministrul sănătății la eveniment

Vești bune pentru locuitorii din orașul Târgu Frumos. Spitalul „Sf.Ioan”, care a fost închis în anul 2011, își va relua activitatea.

Evenimentul va avea loc joi, 13 noiembrie, începând cu ora 14.00. Conform primarului orașului, Ionel Vatamanu, este așteptat să vină și ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

În anul 2011, Guvernul Boc hotăra închiderea a  numeroase spitale din țară. Printre ele a fost și cel din Târgu Frumos, care deservea 70.000 de locuitori din oraș și  zonele învecinate. Unele pavilioane erau proaspăt renovate şi o parte din aparatele de laborator abia primiseră acreditări când s-a cerut desfiinţarea unităţii.

  

Pentru început, Spitalul „Sf.Ioan” din Târgu Frumos va funcționa cu ambulatoriul integral, Medicină Internă, Pediatrie, Chirurgie Generală, Obstretică Ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, ORL, Pneumologie, Oftalmologie, Medicina Muncii, Dermatologie și Cabinet Psihologie. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Angelina Jolie donează un milion de dolari pentru copiii afectați de pandemie

Redacția

Iași, în primul lot de județe în care s-ar instaura măsurile drastice din legea carantinei

Redacția

Alertă de viroze la Spitalul ”Sf. Maria” Iași, după ridicarea restricțiilor Covid-19! A crescut numărul copiilor care ajung zilnic în unitatea de primiri urgențe

Redacția
Încarcă...