NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Se înmulțesc amenzile date de Poliția Locală. Scandalagii plătesc cel mai mult!

Poliția Locală pare să le fi pus gând rău scandalagiilor din Pașcani. Potrivit legii 61/1991, actualizată, cei care încalcă normele de conviețuire socială se pot alege cu amenzi de până la 1500 de lei.

În noaptea de 6 septembrie, vecinii de bloc ai lui Ionel Gafon (36 de ani, din Pașcani) au chemat polițiștii pentru că bărbatul făcea gălăgie. Acesta a fost amendat cu suma de 500 de lei. Trei zile mai târziu, tinerii Sebastian Nedelcu (22 de ani) și Florin Iulian Țurcă (21 de ani), din Pașcani, au primit amenzi de câte 300 de lei fiecare pentru că beau în spațiul public și făceau gălăgie.

Cu o amendă consistentă s-a ales și Romică Bariz (53 de ani, din Pașcani). Acesta a început să înjure și să amenințe cu violența agenții Poliției Locale care legitimau un șofer ce parcase ilegal în zona Pieței din deal, pe str. Eugen Stamate, pe 19 august. Bărbatul care i-a provocat pe polițiști a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei.

Advertisements
  

Tot în ultima perioadă, polițiștii au amendat și trei femei din Ciohorăni care apelau la mila trecătorilor, deși sunt apte de muncă. Maria Emilia Mărginică, de 27 de ani, Elena Pădureanu, de 32 de ani, și Elena Mărginică, de 18 ani, au fost amendate cu câte 100 de lei.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

3 minori au prădat o persoană la ștrandul Municipal. Prejudiciul a fost recuperat după aproximativ o lună

Redacția

“Mureau pe capete”. Inconştienţă dusă la extrem: Pentru a se droga, tinerii dependenţi ajung să folosească înălbitor sau spray de gândaci

Redacția

Poliţista care şi-a atacat şefii din cauza autoturismelor vechi recidivează: „Îmi imaginam că voi face parte dintr-o Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă”. Marian Godină i-a fost tutore după absolvire

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site