RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Se înmulțesc amenzile date de Poliția Locală. Scandalagii plătesc cel mai mult!

Poliția Locală pare să le fi pus gând rău scandalagiilor din Pașcani. Potrivit legii 61/1991, actualizată, cei care încalcă normele de conviețuire socială se pot alege cu amenzi de până la 1500 de lei.

În noaptea de 6 septembrie, vecinii de bloc ai lui Ionel Gafon (36 de ani, din Pașcani) au chemat polițiștii pentru că bărbatul făcea gălăgie. Acesta a fost amendat cu suma de 500 de lei. Trei zile mai târziu, tinerii Sebastian Nedelcu (22 de ani) și Florin Iulian Țurcă (21 de ani), din Pașcani, au primit amenzi de câte 300 de lei fiecare pentru că beau în spațiul public și făceau gălăgie.

Cu o amendă consistentă s-a ales și Romică Bariz (53 de ani, din Pașcani). Acesta a început să înjure și să amenințe cu violența agenții Poliției Locale care legitimau un șofer ce parcase ilegal în zona Pieței din deal, pe str. Eugen Stamate, pe 19 august. Bărbatul care i-a provocat pe polițiști a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei.

  

Tot în ultima perioadă, polițiștii au amendat și trei femei din Ciohorăni care apelau la mila trecătorilor, deși sunt apte de muncă. Maria Emilia Mărginică, de 27 de ani, Elena Pădureanu, de 32 de ani, și Elena Mărginică, de 18 ani, au fost amendate cu câte 100 de lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Momentul în care bărbatul din Arad cară cu valiza trupul fetiței ucise a fost filmat. Fratele mai mic al copilei îl însoțea

Redacția

Valabilitatea permiselor de conducere ar putea fi modificată. Ce se întâmplă cu șoferii în vârstă

Redacția

Polițiștii rutieri au dat 516 amenzi în două zile

Redacția
Încarcă...