RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Se înmulțesc amenzile date de Poliția Locală. Scandalagii plătesc cel mai mult!

Poliția Locală pare să le fi pus gând rău scandalagiilor din Pașcani. Potrivit legii 61/1991, actualizată, cei care încalcă normele de conviețuire socială se pot alege cu amenzi de până la 1500 de lei.

În noaptea de 6 septembrie, vecinii de bloc ai lui Ionel Gafon (36 de ani, din Pașcani) au chemat polițiștii pentru că bărbatul făcea gălăgie. Acesta a fost amendat cu suma de 500 de lei. Trei zile mai târziu, tinerii Sebastian Nedelcu (22 de ani) și Florin Iulian Țurcă (21 de ani), din Pașcani, au primit amenzi de câte 300 de lei fiecare pentru că beau în spațiul public și făceau gălăgie.

Cu o amendă consistentă s-a ales și Romică Bariz (53 de ani, din Pașcani). Acesta a început să înjure și să amenințe cu violența agenții Poliției Locale care legitimau un șofer ce parcase ilegal în zona Pieței din deal, pe str. Eugen Stamate, pe 19 august. Bărbatul care i-a provocat pe polițiști a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei.

  

Tot în ultima perioadă, polițiștii au amendat și trei femei din Ciohorăni care apelau la mila trecătorilor, deși sunt apte de muncă. Maria Emilia Mărginică, de 27 de ani, Elena Pădureanu, de 32 de ani, și Elena Mărginică, de 18 ani, au fost amendate cu câte 100 de lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Coşmar pentru viitorii şoferi: programarea la examinarea auto scoate bani din buzunarele cursanţilor

Redacția

IPJ IAȘI: De Sărbători, ai grijă de mașina ta!

Redacția

S-a urcat beat la volan şi s-a ales cu dosar penal

Ema Roman
Încarcă...