NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Se circulă fără semafoare pe Valea Oltului, în contextul valorilor crescute de trafic/ Toate lucrările au fost sistate pe DN7, în zona localității sibiene Boița

Se circulă fără semafoare pe Valea Oltului, în contextul valorilor crescute de trafic, transmite DRDP Brașov:

  • ”Având în vedere valorile crescute de trafic cauzate de minivacanța din perioada 13 – 15 august, toate lucrările au fost sistate pe DN7, în zona localității Boița, din județul Sibiu. Cu toate că traficul se desfășoară pe ambele sensuri, fără semafoare, în zona șantierului rămân în vigoare restricțiile de viteză pentru că structura drumului a fost refăcută doar temporar. Circulați cu prudență și respectați semnalizarea din zona lucrărilor!”, transmite DRDP Brașov.

Citește și…

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ruptura dintre PNL şi USR PLUS, adâncită de o nouă dispută politică

Redacția

Cine sunt noii secretari de stat de la Transporturi: Un fost consultant al unei companii Chineze, fost șef la aeroporturi care a demisionat după nereguli grave / Un PSD-ist care susține că autostrada A13 Brașov – Bacău “e singura fezabilă pentru trecerea Carpaților”

Redacția

Copil de 8 ani rănit după ce mama lui a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-un cap de pod

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site