NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorEducație

Școală nouă pentru elevii din comuna Balș

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, și Sorin Afloarei, vicepreședinte al CJ, au participat la inaugurarea Școlii gimnaziale din comuna Balș.

Advertisements

De noua unitate de învățământ vor beneficia 190 de copii, care erau nevoiți până acum să facă ore în două schimburi, într-o școală cu toalete în curte. Școala gimnazială Balș a fost realizată cu fonduri din PNDL, investiția depășind 3 milioane de lei.

“Îl felicit pe primarul Constantin Goldut pentru că a dus la bun sfârșit această investiție cu fonduri guvernamentale, iar din bugetul local a construit și un teren de fotbal și loc de joacă pentru elevi. Nu putem vorbi de performanță în educație fără o infrastructură școlară care să stimuleze copiii să învețe și să vină cu plăcere la școală. Mult succes, dragi profesori, dragi elevi. Această școală să vă fie un frumos univers al devenirii”, a transmis președintele CJ, Costel Alexe.

Advertisements
Advertisements

Related posts

15 șefi de promoție, alături de zecista de la bacalaureat, vor fi premiați de Primăria Pașcani

Oana Cordoneanu

Reacția primarului din Mogoșești-Siret după articolul în care apare:”În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta”!

Marius Parteni

Şase milioane de lei pentru drumurile din Costeşti

Redacția
Încarcă...