RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Șapte profesori morți de COVID. Școlile au trecut în regim online

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că patru cadre didactice din judeţul Olt şi alte trei din Mehedinţi au decedat după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2, ministrul explicând că aceste decese au avut un impact asupra deciziilor unor şcoli care au cerut trecerea la învăţământul online.

“Vreau să vă spun că în judeţul Olt, spre exemplu, decesul regretabil a patru cadre didactice a accentuat foarte puternic starea de îngrijorare. Patru cadre didactice din judeţul Olt, în care avem 50 de şcoli care au cerut suspendarea activităţii. În Mehedinţi, de asemenea, din păcate am înregistrat decesul a trei colegi. Avem şi stare de carantină şi acestea sunt explicaţiile pentru numărul mare de şcoli din judeţul Mehedinţi care au solicitat trecerea în online”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Conform ministrului Sorin Cîmpeanu, după Capitală, unde s-a cerut trecerea în online a 110 şcoli, judeţul Olt este al doilea în privinţa numărului de şcoli care au propus să treacă la şcoala online, în acest judeţ 50 de şcoli formulând astfel de propuneri.

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi o listă care cuprinde peste 300 de şcoli, grădiniţe şi licee care au suspendat predarea în format fizic integral, din data de 12 octombrie.

  

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Related posts

Taxați dacă își iau concediu medical. Ce salariu vor mai primi angajații care iau 3.000 de lei

Redacția

Lipsa educației sexuale, una dintre cauzele sarcinilor în rândul minorelor din România

Redacția

Batrana din judetul Iasi decedata din cauza gripei

Redacția
Încarcă...