NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Şapte metode garantate pentru a combate oboseala cronică. Ce minuni poate face o cană de cacao băută la momentul potrivit

Stresul, alimentaţia necorespunzătoare, somnul insuficient, lipsa de vitamine sau consumul insuficient de apă slăbesc organismul, favorizând instalarea senzaţiei de epuizare, a oboselii cronice.

  

Atunci când senzaţia de epuizare se prelungeşte, primul pas ar trebui să fie la cabinetul medicului şi la un laborator de investigaţii paraclinice, pentru că de multe ori, în spatele oboselii prelungite se poate ascunde o afecţiune. Pentru a fi mereu în formă şi nu ajunge lipsiţi de vlagă medicii ne recomandă, în primul rând un stil de viaţă sănătos, fără excese. Doctorul Cătălin Luca, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în medicina alternativă din România, recomandă şapte soluţii simple pentru preveni instalarea oboselii.

1. Evită rutina Caută activităţi care să fie diferite şi noi, care să te scoată din monotonie şi din rutina zilnică. ”Lipsa experienţelor şi a noutăţii din viaţa ta, poate fi uneori suficientă pentru a te face să cazi în această stare de oboseală şi apatie permanentă.”, ne atenţionează dr. Luca

2. Evită sedentarismul Lipsa mişcării fizice este unul din inamicii sănătăţi. Dacă timpul nu vă permite să practică un sport care vă place, încercaţi exerciţii fizice simple. Chiar dacă îţi este greu să începi, merită să te mobilizezi şi vei vedea în scurt timp primele îmbunătăţiri ale stării tale, iar nivelul tău energetic global va creşte, ne asigură specialistul.

Advertisements
Advertisements

Citeşte articolul integral pe Adevarul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pierdut două certificate constatatoare originale

Redacția

5 obiceiuri zilnice care îți distrug inteligența

Redacția

ANUNȚ PUBLIC RAGCL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site