NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cinci alimente pentru un ten luminos


Fiecare alegere este importantă atunci când vine vorba despre tenul tău. Din fericire, nu trebuie să elimini din dieta ta tot ce delicious pentru a avea un ten luminus…pur şi simplu trebui să adaugi mai multe dintre aceste fructe şi legume.

  

Perele sunt bogate în nutrienţi  care conferă luminizotate precum cupru, potasiu, fier, zinc, magneziu şi vitaminele C, E, B şi K. Perele au capacitate de absorbţie a radicalilor liberi ridicată, responsabili de îmbătrânirea prematură. Cantitatea cea mai ridicată de antioxidanţi se regăseşte în coaja fructului. Cu toate acestea, asiguraţi-vă că mâncaţi pere bio pentru că a evita pesticidele.

Varza conţine de 11 ori mai multă vitamin C decât portocalele. Vitamina C este un nutrient care poate reduce ridurile. În plus, leguma are un conţinut bogat de vitamin A, de asemenea un element benefic în apararea impotriva primelor semne de îmbătrânire.

Turmericul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, poate . Dar cu poate să ajute în privinţa tenului? Îmbunătăţind circulaţia via un flux sangvin mai bun, turmericul ajută tenul să fie mai luminos, suplu şi s arate  mai sănătos. Curăţarea sângelui previne acneea şi alte afecţiuni ale pielii.

Ştiai că soluţia pentru un ten fără imperfecţiuni este să adaugi în dieta ta alimente care favorizează detoxificarea ficatului ? Lămâile stimulează secreţia bilei şi acţionează simultan ca un agent natural de întărire a enzimelor ficatului. Orice alimente care sprijină ficatul în eliminarea toxinelor pot ajuta la îmbunătăţirea acneei pe termen lung.

Năstureleul (face parte din familia muştarului), ajută la un ten mai luminous prin curăţarea şi oxigenarea ţesuturilor. Este un bun tonic natural şi o plantă ce ajută la  purificarea sângelui. Năsturelul este sărac în grăsimi saturate şi colesterol, dar este o sursă bună de cupru, proteine, acid folic, vitaminele A, C, E şi B6, calciu, magneziu, fosfor şi potasiu.

Dacă vrei să ai un ten luminos şi sănătos trebuie să alegi cu atenţie alimentele pe care le consumi. Un ten luminos înseamnă şi o piele hidratată aşa că nu uita de apă !

Sursa: TeleM.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Trucuri eficiente împotriva frigului, în sezonul rece

Redacția

CUTREMUR cu magnitudine 4.1 la Buzău

Redacția

Un alt pășcănean declarat negativ după ce a fost internat cu suspiciunea de coronavirus

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site