RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PDL Pașcani a protestat la Iași împotriva deciziilor Guvernului USL care a sacrificat investițiile din capitala Moldovei

Un grup de pedeliști pășcăneni au plecat în această după amiază spre municipiul Iași pentru a participa la marșul de protest organizat de conducerea județeană a partidului împotriva Guvernului USL.

Principalul motiv al acestui protest este decizia Guvernului de a scoate județul Iași de pe harta investițiilor programate pentru anul viitor.

“Mergem la Iași acolo unde alături de colegii noștri vom protesta împotriva deciziilor acestui guvern USL. După cum bine știți autostrada Iași – Târgu Mureș nu se va mai face, Spitalul Regional se va muta la Bacău, iar Aeroportul nu a primit finanțare. Vom înainta prefectului județului cu acest prilej o scrisoare de protest, care sperăm să ajungă pe masa primului ministru”, ne-a declarat Ioan Ioniță, vicepreședinte PDL Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Related posts

Deputatul Vasile Axinte: Munca nedeclarată se pedepseşte cu amenzi

Redacția

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009

Redacția

PNL Pașcani, declarații după rezultatul înregistrat.”Mulțumim celor care ne-au votat, mulțumim celor care au ieșit la vot!” (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...