RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sancțiuni usturătoare pentru doi șoferi din Pașcani și Todirești

Doi bărbați, din Pașcani și Todirești, au fost aspru sancționați de polițiștii de la Biroul Rutier Pașcani. Unul pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar celălalt pentru depășirea vitezei regulamentare.  Pe tronson de drum limitat la 50km/h, pășcăneanul circula cu viteza de 115 km/h. 

 

Cei doi au fost depistați în cadrul unei acțiuni derulate în perioada 31 martie – 01 aprilie a.c., de către polițiștii rutieri împreună cu cei de ordine publică. Aceștia au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de viteza excesivă şi consumul de băuturi alcoolice.

  

Au fost aplicate 322 de sancțiuni contravenționale în valoare de 130.395 de lei, dintre care 176 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, 1 pentru depășiri neregulamentare și 141 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare și 31 de permise de conducere dintre care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 1 pentru depășire neregulamnetară și 10 pentru alte abateri.

Totodată, au fost constatate 2 infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Todireşti, a fost sancţionat conform art. 102, alin. 3, lit. a, cu amendă în cuantum de 1305 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând un autoturism marca Ford, pe DJ 281 C, pe raza în localității Cârjoaia, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un bărbat de 27 de ani, din municipiul Pașcani, a fost sanctionat contravențional cu amendă în cuantum de 2900 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere in vederea suspendării pentru 90 de zile, întrucât a fost depistat conducând autoturismul marca Skoda, pe DE 583, cu viteza de 115 km/h, pe tronson de drum limitat la 50km/h, se arată în comunicatul emis de Biroul de Presă al IPJ Iași. 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Lasă-l la vedere, zi-i LA REVEDERE!

Redacția

(Video) Trenuri blocate în Iaşi după ce un camion a dărâmat doi stâlpi de înaltă tensiune

Redacția

Tânăr găsit în comă în gara din Heci

Ema Roman
Încarcă...