NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Conțești: Beat la volan a intrat într-o căruță nesemnalizată

Un șofer inconștient s-a urcat ieri seară beat l-a volan și a provocat un accident rutier. Totul s-a petrecut în satul Conțești, din comuna Valea Seacă.

În jurul orelor 22.00 Lungu Constantin se îndrepta la volanul unei dacii papuc spre Pașcani.

Ajuns în satul Conțești, în curba de dinainte de pod acesta nu a sesizat din timp că pe sensul său de mers era o căruță și a intrat în plin în ea. Atelajul nu era semnalizat corespunzător, iar în urma impactului a fost accidentat căruțașul Neculai Nistor, de 76 de ani din localitate, ce a fost aruncat într-un șanț în urma coliziunii.

Spun polițiștii că cel mai probabil șoferul nu a văzut căruța, orbit de farurile unei mașini ce a trecut în acel moment pe lângă el pe contrasens. Ulterior au constatat că o altă cauză a incidentului a fost și starea de ebrietate a șoferului. Testat cu aparatul alcool test acesta avea o îmbibație alcoolică de 0,77 miligtame alcool pur în aerul expirat.
Căruțașul a fost transportat la Spitalul Municipal, acolo unde a ajuns și șoferul pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Șoferul care a provocat un accident în această dimineață, cercetat în stare de libertate

Irina Gherasim

Tupeul unui poliţist care se ocupa cu negoţul cu droguri. În timp ce vindea stupefiante, şi-a dat în judecată şefii pentru un salariu mai mare

Redacția

Cherestea confiscată de polițiștii pășcăneni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site