NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Două pășcănence laureate la Festivalul ”Neghiniță”

Sunt mici, dar talentate și cu un palmares bogat în domeniul muzical. Este vorba de Rianna Eliza Rusu și Antonia Roșu, două pășcănence care au obținut multe premii la festivaluri de renume din țară.

 

Ultimul la care au participat a fost Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii și Tineri „Neghiniță”, ediția a X-a, care a debutat weekendul trecut la Teatrul Municipal Bacovia cu secțiunea Muzică Ușoară. La eveniment au participat 105 copii.

Trofeul secțiunii muzică ușoară a fost adjudecat de Rianna Eliza Rusu de la Kasta Morelly Music, iar trofeul de grupă 5 – 6 ani : Antonia Ioana Roșu – Atelierul de Muzică Anca Șerban – Iași.

Prestația participanților a fost evaluată de un juriu format din: : Mihai Alexandru – compozitor, Mihaela Gârlea – lector universitar dr., profesor de canto – jazz și muzică ușoară la Universitatea de Arte George Enescu din Iași, Luminița Anghel – cunoscută interpretă de muzică pop care a obținut locul III la Eurovision în anul 2015, Tudor Turcu – interpret de muzică ușoara, câștigătorul X Factor în anul 2012 și Daria Tanasă, interpretă de muzică ușoară, concurentă la Vocea României 2018, reprezentată a Fundației Teatrale Neghiniță.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Ioan Bădescu, fost medic la Spitalul CF Pașcani a încetat din viață. Astăzi va fi condus pe ultimul drum

Oana Cordoneanu

Primul drive-in cinema la Iași: în weekend, la parcarea Iulius Mall

Redacția

Creştinii sărbătoresc astăzi Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site