RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Sală de sport de 400.000 euro în comuna Vânători. Banii au venit de la Compania Națională de Investiții

Comuna Vânători, județul Iași, va avea o sală de sport modernă. Fondurile sunt asigurate de Compania Națională de Investiții SA. Comisia de evaluare a stabilit câștigătorul licitației, după ce a fost aleasă oferta cu prețul cel mai mic

Compania Națională de Investiții (CNI) SA a finalizat o nouă licitație pentru execuție lucrări în județul Iași. Recent, a fost încheiată licitația pentru construirea unei săli de sport în comuna Vânători, sat Crivești. Comisia de evaluare a ales oferta depusă de asocierea de firme Prima Construct SRL- Refconsteel SRL. Valoarea finală a contractului este de 1.798.355 lei fără TVA, aproape 200.000 de euro. Prima Construct SRL, cu sediul social în Iași, este condusă de soții Elena și Marius Enea. În 2020, firma de construcții a înregistrat o cifră de afaceri de 14,3 milioane de lei, profit de 562.131 de lei, datorii de 7,2 milioane de lei, cu un număr de 43 angajați. În ceea ce privește a doua societate, a fost identificată cu sediul social tot în Iași și are ca obiect de activitate ”Inginerie și consultanță tehnică”. Firma este controlată de Cristian Pastia și Septimiu George Luca. În 2020, firma a avut contracte în valoare de 1,3 milioane de lei, cu profit de aproape 900.000 de lei. A fost raportat și un număr de 3 angajați. Asocierea de firme a câștigat contracte și cu Primăria Iași.

Sală de sport de 400.000 euro în comuna Vânători, după un proiect tip

Clădirea va beneficia de un teren pentru exerciții fizice, în special alergări, și nu pentru practicarea sporturilor cu mingea.

”«Programul de Săli de Educație Fizică Școlare» a fost conceput pentru dotarea unităților școlare cu număr mic de elevi sau cu rezerve reduse de teren, pentru medii rurale și, ocazional, medii urbane. Aspectul general al sălii a fost conceput în ideea integrării în medii dominante de construcții cu acoperiș, în zone cu densitate construită și regim de înălțime general de P+1E. Sala va fi utilizată în regim nepermanent; în general, în perioada desfășurării orelor de curs. Sala poate fi utilizată de către un grup (o clasă) de 30 de elevi. În cazul în care două grupe au ore succesive de educație fizică, se va întrebuința și al doilea vestiar de către clasa care urmează să înceapă ora”, se arată în caietul de sarcini.

  
BZI.RO

Related posts

Copiii din Mogoșești-Siret au învățat să confecționeze mărțișoare

Redacția

Bombă de aruncător descoperită într-o gospodărie din Dumbrăvița

Redacția

Programul de ridicare a deșeurilor în comuna Tătăruși

Redacția
Încarcă...