NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a întors comunismul: mâine la ședință se intră cu buletinul în funcție de zona unde locuiește cetățeanul! Vezi câte locuri a primit Pașcaniul și câte suburbiile! Primarul pune Poliția pe pășcăneni!

Primarul Dumitru Pantazi a dat o dispoziție abuzivă polițiștilor locali cu privire la prezența cetățenilor la ședința de Consiliu Local de mâine. Astfel, începând cu ora 9.00 în Primărie se intră doar pe baza buletinului de identitate.

Polițiștii locali au primit dispoziție de la edilul șef ca în sala de ședințe să aibă acces doar 6 cetățenii care locuiesc în municipiu, și câte alți doi pentru fiecare suburbie a orașului. Decizia luată de edilul șef este pe cât de absurdă pe atât de ilegală, legea prevăzând clar că ședințele de Consiliu Local sunt publice, fără a prevede condiționarea accesului cetățeanaului în funcție de adresa din buletin.

Mai mult, prin această hotărâre se duce la segregarea Pașcaniului în două tabere: centru și suburbii. Reprezentanții Grupului de Inițiativă Locală s-au arătat intrigați de această măsură, atrăgând atenția  ca mâine la Primărie vor fi foarte mulți oameni. Pentru aceasta ei au cerut ca ședința să se țină în sala multifuncțională astfel ca toată lumea interesată de subiectul apei să aibă acces.

De partea cealaltă edilii doresc tocmai opusul, ca ședința să se țină fără public astfel încât asupra consilierilor locali să nu fie pusă presiune.Conducerea Primăriei nu a putut fi contactată pentru a comenta această situație.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Motorina de la Guvern, pentru deszapezirea judetului Iasi

Redacția

Indicatoarele de interzicere a staționării dubelor în parcarea din fața pieții vale, intră în vigoare din 15 aprilie

Marius Parteni

Sens unic pe străzile Izvoarelor și M. Eminescu. Decizia amânată pentru luna viitoare (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site