NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Update! Serviciul Rutier Iași a sistat lucrările pe pasaj

Update: Serviciul Rutier Iași a obligat Primăria Pașcani să obțină avizul de specialitate, din partea  Poliției Rutiere.

Știrea inițială: Se anunță două săptămâni de coșmar pentru cetățenii municipiului și șoferii care tranzitează Pașcaniul, pe sectorul de drum Pașcani – Moțca și Pașcani – Târgu Frumos. Totul din lipsa de viziune a actualei administrații locale, care nu știe să organizeze munca cu cap.

Pasajul rutier de pe strada Grădiniței, cel peste calea ferată, a intrat de astăzi în lucrări. Vorbim de refacerea rosturilor de dilatație a pasajului rutier, de care se discută de foarte mulți ani de zile, dar actualul primar le-a evitat.

Prin urmare, traficul rutier se va desfășura pe un singur sens de mers, lucrările fiind estimate a se întinde pe o durată de aproximativ două săptămâni de zile. În zona pasajului vor fi amplasate indicatoare rutiere, iar polițiștii locali vor fi cel mai probabil scoși să fluidizeze traficul.

După experiența de zilele trecute, cel mai probabil strada Grădiniței și celelalte străzi vor fi sufocate, din cauza mașinilor care vor aștepta în coloană.
Echipele de intervenție de la Ambulanță, Pompieri, SMURD și Poliție își vor face loc. Cel mai probabil șoferii vor încerca să evite strada pe acel drum de piatră din zona Abator, ce iese pe strada Unirii, din Lunca.

Primăria Pașcani pare să nu fi luat în calcul situația ce se va crea. Cei de la Drumurile Naționale, secția Pașcani, nu au fost informați. Poliția Rutieră județeană de asemenea. Nu a fost postat nici un anunț pe site-ul Primăriei, și nici pe pagina de facebook a administrației locale. Demersuri care ar fi putut duce la informarea șoferilor prin diferite mijloace, astfel încât o parte din ei să evite municipiul.

Prin urmare, intenția primarului Dumitru Pantazi de a mai capitaliza voturi cu aceste lucrări de reparații cu îmbracăminți bituminoase de pe strada Grădiniței, dovedește cât de bine sunt organizate lucrurile în administrația publică locală.
Lucrările la rosturile de dilatație vor fi realizate de o societate din Botoșani, valoarea fiind de aproxmativ 140.000 lei.


Vom reveni cu amănunte!

loading...
Advertisements

Related posts

Consilierul Danu s-a răzgândit în privința proiectului fluturat în fața pășcănenilor

Ema Roman

RAGCL cumpără utilaje pentru a face lucrări mai ieftine

Ema Roman

Ce spun pășcănenii despre referendumul propus de primar: „Este o promisiune electorală! ” Vezi care sunt datele posibile pentru a fi organizat!

Teona Gherasim
Încarcă...