NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rușii susțin că au respins ”tentativele de ofensivă” ale ucrainenilor, în Herson și Nikolaev, și au produs ”pierderi grele” Kievului

Armata rusă a afirmat luni că a respins ‘tentative de ofensivă’ ucrainene în regiunile Herson şi Nikolaev (Mikolaiv), în sudul Ucrainei, şi că a produs ‘pierderi grele’ forţelor Kievului, transmite AFP.

‘Pe parcursul zilei, la ordinul direct al (preşedintelui ucrainean) Volodimir Zelenski, trupele ucrainene au întreprins o tentativă de ofensivă în trei direcţii, în regiunile Nikolaev şi Herson’, a declarat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat.

‘Această nouă tentativă de operaţiuni ofensive a inamicului a eşuat lamentabil’, a dat asigurări ministerul rus.

Potrivit acestuia, ‘unităţile armatei ucrainene au suferit pierderi grele în urma unei defensive active a trupelor ruse’.

Advertisements
  

Comunicatul afirmă că armata rusă a distrus 26 de tancuri, 32 de vehicule blindate şi două avioane Su-25 ale armatei ucrainene. ‘Inamicul a pierdut peste 560 de militari’, mai susţine ministerul rus.

Advertisements

AFP menţionează că nu este în măsură să confirme din s

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Țigările se scumpesc din nou. O OUG în acest sens va fi adoptată luni

Redacția

GSP: Un străin venit să lucreze în România a rămas marcat de ce a trăit la Vatra Dornei: „Singurele clipe frumoase au fost când stăteam în cameră”

Redacția

George Simion susţine că AUR va avea congres extraordinar anul acesta şi ”este foarte posibil să fie ales un singur preşedinte al partidului”. Partidul are acum conducere bicefală – Simion și Târziu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site