NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Rusia și-a închis granița cu Norvegia, ţară care direcționează imigranții spre teritoriul rus

Rusia şi-a închis frontiera cu Norvegia din zona arctică, din motive de securitate. Sunt afectaţi doar imigranţii care au ajuns în ţara scandinavă şi cară riscă să fie expulzaţi înapoi în Federaţie.

  

 

Rusia a confirmat duminică faptul că a închis, din motive de securitate, granița sa cu Norvegia, în zona arctică, din cauza imigranților pe care autoritățile norvegiene au început să-i direcționeze spre teritoriul rus.

Guvernul norvegian a fost criticat de ONU și de mai multe ONG-uri, după ce marțea trecută a trimis cu un autocar în Rusia mai mulți migranți cărora a refuzat să le examineze cererile de azil. Ulterior, autoritățile norvegiene au anunțat că suspendă temporar aceste practici, la cererea Moscovei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, Moscova a informat vineri autoritățile de la Oslo că a decis să blocheze trecerea imigranților prin punctul de frontieră Borrisoglebsk-Storskog, în conformitate cu un acord bilateral care a fost semnat în 2011.

Citiți articolul integral pe StirileTVR.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Egiptul a cumpărat 240.000 de tone de grâu din Franța, România și Rusia

Redacția

Pierdut certificat înregistrare și două certificate constatatoare, de la PROD EBER SRL

Redacția

Guvern: Salariile personalului din educație, mai mari cu 15% de la 1 decembrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site